Kontor-uppsala.se

Denna hemsida är skapad av Verksamhetslokaler.se, som är en av Sveriges största portaler för kommersiella lokaler. Skicka ett mail till [email protected] om du ska hyra ut lokaler.

Kontor att hyra i Uppsala

1000 m2 kontor i Uppsala att hyra

Kontor att hyra S:t Persgatan, Uppsala

Flexibelt kontor på bästa läge i centrala Uppsala
Nu har vi "Rum för fler" och kan erbjuda kontor i bästa läge, med all service som återfinns i S:t Per Gallerian. Välkomna till ert nya kontor om ca 1100 kvm. Förutom en lokal som vi vill iordningställa tillsammans med nästa hyresgäst, erbjuder vi också en innergård där man kan äta lunch eller ordna after work. I fastigheten finns även ett garage som du når via hissen.
Om fastigheten
S:t Per gallerian ligger mitt i Uppsala city i bästa läge vid den stora gågatan.
Service
S:t Per Gallerian är en citygalleria med butiker av hög modegrad. Här finns såväl svenska kvalitetsmärken som internationella kedjor, Apoteket och en mycket välsorterad ICA-butik. Restaurangutbudet är brett med bland annat Espresso House, Waynes Coffe, Panini, Slakteriet samt Clarion Hotel Gillet med brasseri och lunch. I gallerian inryms också flera större kontorshyresgäster.
Kommunikationer
Centralstationen nås på en kort promenad. Flera busslinjer stannar alldeles utanför huset. Här finns också en taxistation. Parkeringsgarage med 240 platser i huset.
Läs mer om fastigheten